Str. Câmpia Libertății nr. 58, bl. D1, sc. 1, parter, ap. 5, sector 3, Bucuresti

Despre noi

Aursulesei și Asociații este o societate de avocatură cu o vechime de peste 15 ani pe piața de avocatură în România, fiind înființată în anul 2000. Serviciile noastre se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice.

Consultanța juridică este condusă de asociați a căror experiență și expertiză se reflectă în capabilitatea de a identifica centrul problemei și de a depista soluții juridice practice, întotdeauna respectând interesele clienților.

De-a lungul exercitării activităților noastre în acest domeniu, am abordat situațiile oferind eficiență și suport pentru a ne asigura că cerințele clienților sunt pe deplin onorate. Garantăm transparență pentru a căpăta încredere reciprocă și oferim flexibilitate în ceea ce privește costurile.

Avem o experiență vastă în arii de practică variată precum: drept civil, drept societar, insolvență, dreptul familiei, proceduri de executare silită, fapt ce ne permite să stabilim relații de parteneriat eficiente și serviabile.

Obiectiv

Respectul față de justiție și adevăr constituie unul dintre principiile de bază ale societății noaste. Suntem conștienți că încrederea și relațiile strânse cu clienții noștri sunt vitale în domeniul nostru de lucru și suntem hotărâți să menținem întotdeauna legături profesionale de lungă durată pentru a atinge eficiență și profitabilitate pentru clienții noștri.

Obiectivul nostru este descoperirea soluțiilor optime și eficiente a problemelor juridice de orice natură și acordarea de asistență și consultanță juridică la cel mai înalt nivel profesional, toate acestea într-o manieră cât mai rapidă și rentabilă.

Consultanță și Reprezentare

Consultanță juridică și suport legal de specialitate, alături de promisiunea fermă că vom aplica toate cunoștințele noastre pentru soluționarea problemelor juridice întâmpinate de clienții noștri.

Profesionalism

Transparență și confidențialitate în relația cu clientul și adaptabilitate la nevoile acestuia pentru a instaura încrederea reciprocă și a menține o colaborare de lungă durată.

Arii de practică variate

Asistență juridică profesională și reprezentare în arii de practică variate precum: drept civil, drept societar, insolvență, dreptul familiei, proceduri de executare silită.

Pentru a intra în legătură cu avocații noștri, aveți posibilitatea de a consulta pagina de contact

Contact